WOW vilket jobb!

Jag var mycket skeptisk innan jag tillslut bestämde mig för att ge detta företaget en chans. 2014 var ett år som kantades av flera motgångar (bilolycka med skador som jag snart har återhämtat mig helt ifrån och min mamma som blev sjuk) ändå kunde mitt företag växa och min Forever business ökade mer än jag kunde föreställa mig.

Jag känner att jag i stort sett alltid har ett leende och känner mig fri. Jag har tid till mina barn/familj/vänner, min träning, engagerar mig ideellt, nätverkar och styr mina dagar som jag vill.

Min vision 2015 i Forever är att jag kommer att stå stolt nedanför Forever scenen och få fira många i mitt team som kommer att hyllas för deras framgångar. Jag kommer att få personlig utveckling, lön och resor för för mitt jobb. Jag får höra av mitt team och andra Forever vänner att jag är en god förebild, mentor, vän och detta ger mig en fantastisk känsla av glädje.

Jag vet att det kommer att ske för bollen är redan rullning och jag är varm i hjärtat efter helgen för alla fina människor jag har mött och er fantastiska feedback.
Slå följe med likasinnade sa Buddha. Det är verkligen något jag har gjort och jag är helt säker på att det finns fler där utom som känner likadant.

Efter fem dagar i Göteborg har jag landat hemma i Simrishamn fast jag undrar om jag någonsin kommer att kunna förstå hur fantastiskt företag Forever är.
Fem dagars betald utbildning, hotell, mat samt dryck och träning för Annika Sjöö är inget som varken en kommunanställd, som jag tidigare va, eller egen företagare, som jag även är, är van vid.

LindaOh!

LindaOh!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>