Ha modet att ha tålamodet!

Detta är något som jag har fått träna på och fortfarande själv har stor utvecklingspotential i.
Att inte våga hålla ut för att kunna se resultatet är något som många faller för. Vi önskar quick fix i många olika lägen fastän vi vet att man måste ha modet att stå ut för att få bäst resultat.
Om du vill komma iform genom kost och träning så kan du visst kick starta men för att nå långvariga resultat och en vältränad kropp så krävs disciplin och prioriteringar över tid.
Om du startar upp ett företag så sägs det att man får vänta ca 3 år innan man går med vinst. Det krävs även att du lägger ner ”blod, svett och tårar” i din dröm.
Om du startar inom Forever och har som mål att leva på det så krävs det ett engagemang.  Du behöver vid sidan om ditt jobb göra något varje dag som driver din Forever business framåt.

Om du nu har förmånen att vara en av dem som har tålamod så prövas du av din omgivning som ständigt måste ifråga sätta resultat, ditt val, vad du gör med din tid mm pga att de inte har tålamod, inte gillar dina prioriteringar eller tror sig veta bättre.
Jag vet många som jobbar på sin dröm som egen företagare och inom Forever som möts av frågor från omgivningen som har du inte kommit längre.
Jag vet personer som kämpar med att gå ner i vikt möts av att folk tycker vad spelar det för roll om du tar en kaka, tar en extra portion mm.
Jag vet personer som har förändrat sin livsstil genom att börja träna och möts då av att andra ska göra sig lustiga över att de hela tiden tränar.

Tänk om vi alla kunde stötta varandra i att ha tålamod eftersom vi vet att förändringar tar tid. Tänk om vi kunde respektera varandras val och stötta varandra.
Tänk på att en person som har gjort ett val kanske tvivlar, brottas med att träna sitt tålamod mm. Så stötta med ditt tålamod om du har ett, om inte så stötta ändå eller var tyst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>