Då firar jag.

Gillar du att fira? Jag älskar att fira.
Firar du ofta? För några år sedan firade jag födelsedagar och segrar inom idrotten men intes så mycket mer. Nu firar jag ofta.

Att skapa glädje i livet och ha kul gör att allt blir enklare och man mår bättre. Jag sätter upp egna mål och delmål samt bestämmer mig för hur jag ska fira dem. Det kan vara allt från stora mål till små delmål och hur man firar kan vara allt mellan himmel och jord.
Det är viktigt att fira sig själv och inte bara vänta på att andra ska uppmärksamma det man har gjort. Ibland kanske andra inte vet om att du har nått ett delmål/mål eftersom det var något som var viktigt för dig och andra ej känner till det.
Jag tycker även att det är underbart att få fira andra. Jag vet att det finns många som ännu inte har kommit in i att uppmärksamma framgångar och att få lyfta någon annan ger delat glädje.
Självklart ska jag inte sticka under stolen med att det är kul när någon annan uppmärksammar det jag gör. Att få high five av dottern, en kram av mannen, ett pm, någon som kommer fram på stan och säger något osv gör en skillnad som är en skillnad. Så dela med er för delad glädje är dubbel glädje.
Uppmärksamma och lyft andra men glöm inte bort att lyfta dig själv så ofta du kan.

Den idrottstok som jag är så har jag sett Brolins snurr, Björkmans brysselsteg, Anjas sälenkast, hocklagens glädjehögar osv men jag har aldrig sett detta i andra sammanhang. Inga chefer som gör brysselsteget ut från mötesrummet, ingen elev som kastar sig som sälen när de får tillbaka sitt prov, ingen servitris som gör snurren efter att gästen gillade maten, ingen familj som kastat sig i en glädjehög efter ett utvecklingssamtal…………..
Jag uppmanar er alla att knyt handen under tröjan (om ni inte vill visa det) och säg YES! tyst för er själva till att börja med minst en gång per dag för att träna på att fira dig i lyckosamma saker i vardagen.

@LindaOh!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>