Utveckla ledare

Jag söker distributörer och utvecklar ledare. Är du min nästa ledare?

Forever erbjuder ett unikt sätt att starta en egen verksamhet. Här finns fördelarna med att starta eget men utan de vanliga riskerna. Du bestämmer själv vilken nivå du vill lägga dig på och du får stöd samt support av mig under tiden.
De flesta börjar med det på sin fritid och efterhand väljer de att gå över till del- eller heltid. Det ger dig en inkomst från några 1 000 kr till att arbeta med Forever på del- eller heltid. Men jobbet ger dig mer än pengar t.ex. personlig utveckling, ledarskaps utbildning, stor uppskattning, nya vänner, kunskaper inom hälsa.

Arbetet är enkel och bygger på tre delar:

  1. Använd produkterna för att själv kunna rekommendera dem.
  2. Sälj produkter till kunder genom personlig försäljning. Du har en mindre kundgrupp som du lär känna och kan ge extra bra service till. Det här sättet att arbeta på är givande och roligt eftersom vi får hjälpa våra kunder. Det är dessutom en av anledningarna till att våra produkter är dominerande på marknaden.
  3. Hjälp andra att komma igång med att göra samma sak. Bygg upp ett team och hjälp
    andra att utvecklas till ledare.

Jag kommer att vara din handledare och hjälper dig att komma igång. Tillsammans med Forevers utbildningssystem får du snabbt självförtroende och kan stå på egna ben. Jag kommer hela tiden finnas vid din sida och stödja dig i din utveckling mot att bli ledare.
Vi har regelbundet utbildningar via webinar, skype, träffar och olika event.

Vill du veta mer, prova på eller känner dig redo? Kontakta mig.

Här kan du se en intervju med mig: