Privatperson

Om du bara väntar på att den rätta tidpunkten ska komma så kommer den kanske aldrig. Starta där du är och med det du har. Det gör dig till en vinnare!

Om du vill få en förändring så måste du vara villig att jobba för den. Du måste börja med att jobba bort dina egna barriärer.
Vissa förändringar händer i vårt liv även om vi inte vill och kan kontrollera dem. Då gäller det att ta fram din attityd och tro på att detta innebär en utveckling för dig.  För det viktigaste är inte vad som händer i livet utan hur vi väljer att reagera på det som händer.

Oavsett vad du tror på så kommer du att lyckas. Om du tror att du kan något så kan du påbörja resan. Om du inte tror att du kan så kommer du att stå stilla.
Jag handleder dig att komma fram till vad du vill och du får sätta dina mål samt vi arbetar fram en plan för hur du ska göra.  Din nyckel är sedan att hålla dig till din plan och jag fortsätter hjälpa dig att utvärdera och revidera din plan.
Visste du att bara 7% av Sveriges befolkning skriver ner sina mål men att 90% av dem når sina mål?

Varje gång du inte antar utmaningen till utveckling så kommer du att förminska dig själv.
Jag handleder enskilt eller i grupp (om ni är några som önskar att göra en utvecklingsresa tillsammans). Hör gärna av dig/er för mer information.

Referenser:
Tack för 6 givande träffar. Innan var jag en bra förälder men nu är jag klokare, tydligare och mer närvarande, Det är enkelt fastän det inte är enkelt så tack för alla handledning, Våra diskussioner har gjort mig säkrare.
Förälder i Active Parenting gruppen

Inspirerande, Du gav mig energi, Jag vill prova detta NU, Du är super proffsig, Bra upplägg, Jag ville inte att du skulle sluta, Härligt att du bjuder på dig själv, Roligt och lärorikt, Tack för att vi fick va delaktiga!
Deltagare på olika föreläsningar och workshops

Träffarna hjälper mig att hålla uppe mitt fokus, Givande möten, Jag klarade av att nå mitt mål, Du är klok som inte ger min svaren utan ifrågasätter, Efter att vara i mål inser jag att det jag har lärt mig var viktigare än själva målet, Enkelt arbetssätt men som jag har jobbat.
Deltagare som fått handledning

Jag delar med mig av olika tankar kring personlig utveckling på min youtube kanal så titta där för fler tips: