Om mig

Jag heter Linda Ohlsson och bor i Simrishamn på vackra Österlen tillsammans med min man och våra två flickor.
Jag är uppväxt i en sporthall och hälsa har alltid varit en del av mitt liv. Jag tävlade i badminton fram till jag skulle få vår andra dotter men nu rör jag på mig för att min kropp mår bra av det.
Jag har tidigare jobbat som lärare, arbetslagsledare, skolledare och projektledare och jag älskar att få samarbeta samt jobba med utveckling. Att få vara en del av och se andra människor växa och utvecklas mot det de önskar är en stor förmån.

Vi utvecklas i alla möten med andra människor anser jag så när jag tog steget över till att bli egen företagare har jag fått möjligheten att utvecklas ännu mer genom fler möten.
Det arbetet jag hade gjort som en hobby från början med Forever living gav mig en grund att stå på när jag startade eget. Det känns som en stor förmån att få hjälpa andra att hitta sin motivation och utvecklas vilket jag gör i arbetet med att utveckla ledare åt Forever living och i mitt arbete med företag, skolor, enskilda personer.

Vi behöver inte ständigt hitta nya saker men vi måste bara våga utveckla det vi har. Fast ibland krävs det lite mod att våga ta steget och då får vi leta upp det.
För vem vill inte nå det som är succe för dem? Jag vet att alla som vill kan det!

Chairmans bonus 2016

@LindaOh!